Virksomheder

De kunder jeg har, der ikke er igennem et reklamebureau, henvender sig ofte for at få hjælp til redesign af deres PowerPoints eller Wordskabeloner. Men også for at få hjælp til den daglige produktion af PowerPoints, som ofte er rigtig mange. Fx et fast timeantal pr. uge. Eller til større arrangementer/møder, hvor man gerne vil have en ekstra flot præsentation. Det er en hjørnesten for mig, at al materiale der fremstilles i en virksomhed er i overensstemmelse me den visuelle identitet, virksomheden har.

Jeg kommer meget gerne ud og sidder hos Jer, da alting er nemmere på den måde. Jeg har mange års erfaring i opsætning og design af Officeskabelon og filer, og har gode referencer.

Kontakt mig endelig for et møde, hvor jeg kan fremvise eksempler på mit arbejde og vi kan aftale det videre forløb.